Nieuwe fietsenstalling opent 8 februari 2021

Goed nieuws! De nieuwe fietsenstalling aan de Stadszijde is vanaf 8 februari geopend. Dat betekent 1400 nieuwe fietsparkeerplekken.

Let op: Sinds 18 januari is het stallen van je fiets in de fietsenkelder niet meer mogelijk. Staat je fiets hier nog? Dan kun je die nog tot 1 februari ophalen. Fietsen die na 1 februari nog in de fietsenkelder staan, worden verwijderd en naar het fietsdepot gebracht aan de Goejanverwelledijk. Na 1 februari gaat de kelder namelijk tijdelijk dicht voor werkzaamheden. Plaats je fiets dus alvast in de bewaakte fietsenstalling aan de Bloemendaalzijde, of in de onbewaakte stalling aan de Stadszijde. Zodra de nieuwe stalling op 8 februari opent, is er weer volop gelegenheid om je fiets overdekt te stallen bij het station!

Categorieën